nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, February 5, 2016

Beberapa hari sebelum hari kahwin

Tak kurang yang sibuk tanya bila nak parti buih. Atau yang ajak lepak. Satu yang pasti. Aku dah pencen arrange2 event mahupun sesi lepak. Untuk wedding aku pon aku jugak nak kna bersusah payah membahagiakan orang lain. Nak kna arrange mahupun keluar duit sebab nak sangat "trend bachelorette" party tu. Nak ajak lepak pon aku jugak nak kna keluar duit. Nak kena berkira sedikit. Duit bukan datang terbang free masuk purse. Maka. Baik cari spa pegi sorang-sorang puas hati.

Paham sendiri je lah.

0 respond(s) to this blog: