nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, November 30, 2014

stuff that i sick of hearing

sampai bila nak hidup macam ni?

hidup macam mana? i live a happy life! a happy anak dara tua, if that term make you happier.

I understood perfectly how arwah ayah got so annoyed when people kept asking him, tak cuba berubat ke? logic sikit, orang sakit mana yang berkemampuan takkan cari cara.

and to whoever yang asked me to take time off go to umrah, not that easy bro. i assume you are a bro, because i couldn't think any of my female friends would say that. Single woman under 40 or 45 im not sure, need mahram to go to Makkah now. so...basically, it ain't easy as selamba aku boleh pegi sorang nak menenangkan fikiran macam pegi euro tour. bang! you re definitely not the first one dude.

and don't start with, kahwin laaa! or ajak abang kau!

don't start. i could punch you in the face for that stupid sentence.

yes, ini entry marah. the kind of entry yang i know will annoyed a lot of men out there. but believe me, once you have your own daughter, having sisters are definitely different, you'll be hoping that they are just  as stubborn as most of the girl you used to hate. because that is the only way, they could protect themselves.

cakap biar berfikir!

aku pernah jumpa lelaki yang kutuk kawan perempuan aku sebab katanya muka perempuan itu terlalu hodoh untuk jadi perempuan.

so, lagi mahu tanya kenapa aku malas nak kahwin? statement dia sah-sah menunjukkan kebodohan diri sendiri. Jangan guna alasan nafsu lelaki hanya pada yang satu. Statement tak berotak tu, terang-terang menunjukkan, kesian siapa jadi anak perempuan kau!

- E N D -

0 respond(s) to this blog: