nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, October 3, 2013

biar sekarang dari kemudian



Ketika sibuk berangan kerja bakal siap tepat masanya, maka demam datang menerjah.
Syukur dia datang seorang.
Memang demam semata, tapi nyata dibawa pergi sekali girang.
Badan sakit tidak terperi, seolah baru lepas mendaki.
Mungkinkah kerana kurangnya matahari?
Esok kita pergi cari pelangi. 




My current endless nightmare:



mari berjuang!


- E N D -

3 respond(s) to this blog:

Loque Hakim said...

chaiyok kunang! you can do it! get well soon. siap kerja korang kita semua gi makan soft shell yummmy!

Zulfadly said...

sembuh selalu, good luck final, lagi skit wei, aku dulu time mcm ni, almost gv up dah, lucky byk support, so selamat berfinal,

kekunang said...

aku takde rasa give up pon so far. aku macam dah jumpa design yang aku suka. tinggal nak disiapkan je. ni demam rindu Helen ni aku rasa..muahahaha...