nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, September 5, 2013

tricky it is.

i always had this problem. when i think i don't have enough friends, i complain. when i think i have too many of them, i complain.

ni la namanya tak bersyukur. i am in that kakak-kakak mode just now when i finally said, "you'll think whatever i say today is just ridiculous, but one day, once you are my age, you'll understand." hey, i use to be as 'mentah' as you once, and think that older doesn't mean wiser.

whenever i feel malas, i have everyone who kept encouraging me to keep marching popped in mind. family, friends and everyone. teha yang selalu excited dengan project aku, thank you teha. bila aku malas aku selalu rasa bersalah kat ko. whenever i want to feel down, i'll have my father in my mind, to see him all worried nun jauh di Malaysia because i am too stressed with all my work here, padahal apalah sangat keje aku kat sini, belajar je pon. yup. whenever i feel down, i'll try to recall all the happy moments. i have a lots of them. and i'll let the happy memories blurring down the sad one. with all the unconditional loves that make my world (at least) goes around, it's unfair to say i'm not happy enough.


so. song of the day.
by Dewi Lestari

Sahabatku, usai tawa iniIzinkan aku bercerita:
Telah jauh, ku mendakiSesak udara di atas puncak khayalanJangan sampai kau di sana
Telah jauh, ku terjatuhPedihnya luka di dasar jurang kecewaDan kini sampailah, aku di sini...
Yang cuma ingin diam, duduk di tempatkuMenanti seorang yang biasa sajaSegelas air di tangannya, kala kuterbaring... sakitYang sudi dekat, mendekap tangankuMencari teduhnya dalam matakuDan berbisik : "Pandang aku, kau tak sendiri,oh dewiku..."Dan demi Tuhan, hanya itulah yangItu saja kuinginkan
Sahabatku, bukan maksud hati membebani,Tetapi...
Telah lama, kumenantiSatu malam sunyi untuk kuakhiriDan usai tangis ini, aku kan berjanji...
Untuk diam, duduk di tempatkuMenanti seorang yang biasa sajaSegelas air di tangannya, kala kuterbaring... sakitMenentang malam, tanpa bimbang lagiDemi satu dewi yang lelah bermimpiDan berbisik : "Selamat tidur, tak perlu bermimpi bersamaku..."
Wahai Tuhan, jangan bilang lagi itu terlalu tinggi




towards the end. the one that you gonna love the most. your forever sahabat, who you know you can always count on.



- E N D -

1 respond(s) to this blog:

tiger teha. said...

aku pun ade time malas ;)