nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, August 5, 2013

introvert. extrovert. pervert. you.

hmmm...i hope this is just another PMS thingy... aku tengah at that stage..rasa benci kat semua orang...not all...but ramai laaa...so..i believe i need to calm myself down...

berita tak berapa best hari ni...there's someone in my class kinda steal my research idea...hmmm...datang class with zero input....dengar-dengar idea orang. lepas tu ko petik idea mana-mana ko rasa best. and claim it's yours. wow..dahsyat betul... sabar kunang. banyak lagi mende boleh di research..

kisah kedua... ok..aku terang-terang tak boleh jadi artis...like seriously memang tak boleh...aku paling penat kalo ada orang try to be me... aku suka melukis...ko pon nak suka melukis....aku suka baju batwing...ko pon dan-dan suka baju batwing...aku suka boots...ko pon dan-dan suka jugak...aku suka baca buku...ko pon suka baca buku...hoi...rimas weyh...aku kawan ngan org ni...ko pon sibuk nak kawan ngan orang tu jugak...pang nak? aku dah penat weyh...aku mmgtak sesuai kawan ngn orang yg tak transparent...sebab aku mudah sakit hati dengan manusia-manusia hipokrit yang belakang aku perangai macam sampah...

oke...aku harus stop...entry aku macam entry orang tak puasa... baca entry ni elok-elok..nak berkawan ngan aku...elakkan buat perangai bukan-bukan... hargai diri sendiri..tak payah sibuk sangat nak jadi orang lain...orang lain cool...ko? kesian.

tajuk entry ialah kerana aku rasa aku introvert. aku takleh dok lebri. sebab aku rasa orang asyik tenggok aku. and. ape kejadahnya bising gila lebri hari ni??? aku rasa nak bakar lebri dah tadi!

- E N D -

0 respond(s) to this blog: