nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, August 25, 2013

another one

hoiiiii...banyak nya news to digest in one day...aku ni dok lagi marathon concert arctic monkey...sambung pagi tadi punya session..tengah stress tengok alex turner punya rambut melekat...haih...  ADR ke laut...PP ke lombong... tak sedar diri last week lecturer baru cakap...'i  have faith in you'...statement nak kencang habaq ang..and few other metaphore pasal aku yang aku macam seram je dengar...aku macam nak cakap...'please..not you too..'lecturer sini mempunyai minat yang tinggi terhadap otak aku sebab dorang rasa aku macam aku selalu tak tahu apa yang aku tahu....they really need to stop speculating that...

for real..aku macam boleh confirm dah aku ni memang manusia introvert...walaupon kawan-kawan aku macam tak boleh terima sebab diorang rasa aku extrovert...okay..tu laaa..aku pon rasa jugak...tapi aku dah bertukar??? now macam make sense jugak kenapa cikgu high school aku cakap aku pendiam...and close friend macam takleh terima statement tu...

nah baca link ni
http://www.buzzfeed.com/erinlarosa/31-unmistakable-signs-that-youre-an-introvert

masih lagi in denial kisah introvert ni...tapi hari ni aku nak gi architecture school open day...aku tak jadi masuk sebab dorang ber bbq depan pintu...and i was like.."mari cari mangsa untuk teman aku go through that damn door." and found perfect one to accompany me...so..dari situ..aku conclude..memang sah dah aku ni...ini bukan masalah anti social...balik rumah terus google pasal introvert...

lepas tu i find this...so betul!!!

http://laughingsquid.com/how-to-live-with-introverts/

- E N D -

0 respond(s) to this blog: