nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 5, 2013

chop chop...aku nak membebel niii....

hoi....aku tengah nak push button start meroyan. Tadi received email from the lecturers.
1 - supervisor list
2 - research yang aku terpaksa buat sebab silibus dah tukaaa....yaaaaa... (padah tak ikut timeline asal)

so...supervisor list...baca nama supervisor je dah membuatkan aku rasa nak pegi lemaskan diri kat mana mana lombong... berapa ketul  je yang aku kenal...yang kenal tu pulak..yang memang aku tak pernah mimpi or terfikir nak diorang jadi supervisor aku... T_T sebab-sebabnya...jep? hoi..he's my worst nightmare... matt? kang dia emo kang cane?? dia mabuk  ke? cane? aku takut mamat tu...satgi dia tanya soalan pelik-pelik pasal personal life camne?? camne?? camne?? dia dah la salu nak explore otak aku... T_T... helen? kang dia jerit kang...pitch dia boleh merosakkan gegendang..boleh hilang ingatan aku dibuatnya... T_T tiba tiba jen nampak pilihan terhebat...ok..jen rank  pertama walaupon aku ragu...yang lain...aku nak  kena stalk dulu...mati  tak knal weyh...

oke...point number 2...research...aku dpt group yang kena travel often...which i hate the most! dah  la nanti  bukak ni  bulan puasa....nak tido cane? dorang overnight weyh kat umah lama tu...RUMAH LAMA!!! aku ni superstitious...penakut..ape lagi???tak suka history.. aku  sorang je malaysian nanti...yang paling penting...aku sorang je Muslim nanti... T_T nasib baik aku bukan the only pompuan seperti yang selalu terjadi...tapi stilll.....cane weyh? cane? cane? aku nak bagi excuse ape ni nanti?

tapi sebenarnya aku sangat berminat dengan rumah ni...kiranya impian tercapai..tapi aku takmo...cane tu???

"we believe that you would be a good choice to work with that group on developing the outputs"
tu ayat dorang..rasa nak terjun lombong baca part ni...suka bajet aku flexible...ke niat dorang nak bagi aku rasa black sheep?? =O

okeh.
sambung meroyan.
T_T

- E N D -

0 respond(s) to this blog: