nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 10, 2013

packing packing

semenjak dah habis submission semua ni..aku kembali menjadi 'normal' kunang...di mana...clumsy...tak ingat apa-apa...berjalan tanpa hala tuju..membaca apa juga buku mahu pun catalog..menonton semua movie di hard disc sampai rasa pening...dan bermacam-macam lagi...owh...betapa aku mudah bosan..hahahha...bila banyak kerja complaining macam mak nenenk...bila takde keje..terkulat-kulat tatau nak buat ape...cuma kali ni aku tak tengok movie pon..abes je submission aku simpan laptop aku...dahsat ak??

bila takde class..tarikh pon lupa...hari pon tak ingat...nasib sekarang technology dah canggih...bila check phone seme keluar...kalau kena check calendar? aku kena tanya orang lain dulu..'hari ni hari apa?' T_T oke sedih hidup begini...tahu-tahu habis semua birthday kawan-kawan dah belated... T_T

well..hari selepas submission kali ni blum cukup bosan...definisi bosan di sini bermakna...sampai tahap aku bentang canvas dan melukis or tiba-tiba cross stitching...aku masih lagi mampu membaca..keluar bersuka ria dengan kawan-kawan best yang masih tinggal..dan berasa happy...kalau aku bosan...aku akan stress tak pasal-pasal..alhamdulillah..masih happy lagi..hihihi...

seperti biasa...bila tetiba up entry..sure ada je mende aku nak complain kan...hari ni..aku kena sedar diri pack barang...semalam telah dibebel oleh segerombolan sahabat bila diorang tanya aku...'flight 12hb pukul berapa?'...dan aku gagal menjawabnya...begitu juga dengan soalan 'kawan ko sampai melb pukul brapa?' gagal juga memberi jawapan precise... aku hanya mampu jawab...'owh..flight last from launnie and member aku smpai malam. aku rasa midnight diorang smpai.' T_T aku pon tak paham keadaan aku sekarang.

maka tadi aku pon mengeluarkan bag keramat. i hate packing. aku tak paham kenapa banyak barang. lagi stress separuh bag ialah bukan barang aku. T_T.

aku rasa macam nak pegi travel lenggang kangkung je...bag takyah bawak..ape pon tak payah bawak..haih..stress haku!

dah..tu je nak complain hari ni...

pura-pura packing balik...

T_T

- E N D -

1 respond(s) to this blog:

nadiah hisham said...

hahahahha...jangan lupa!!!!!!!!!!!itu sangat bahaya hoccay!!!!!!huhuhuhu....1 hari lg..err...or mungkin blh di kategorikan sbg 2 hari sbb smpai pn tgh malam kan...huhuhu....c u there kuna!!!!x sabar nk shopping!!!huhuhu...