nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 24, 2013

cerita hujung sem

selagi aku tak habes-habes belajar...selagi tu la cerita hujung sem ni tak berkesudahan....dah keje nanti aku rasa sure jadi cerita hujung bulan..haish...

dah nak hujung sem ni macam macm drama la muncul...masih lagi punya kekuatan..hadap je laaa...

dah nak submission ni..tiba-tiba sumpahan setiap sem menjadi lagi..di mana sejuk nya sehingga menusuk  ke tulang hitam...nak buat apa  pon tak kena..pasang heater dehydrate macam pokok layu, nak tidur pon malas..sebab dah pakai 2 hot water bottle tu pon badan dok gigil-gigil..penat weyh...bangun sakit badan...sampai  sekarang aku tak paham caner kalo aku terdampar dekat kutub utara?? pasti aku mati... sadis betul imaginasi aku...

dah nak submission...bilik sendiri seperti dilanda tsunami gayanya...aku dah laa jenis stress tengok mende bersepah-sepah...tapi...masa terhad ni..(okay..ada masa plak ko membebel kat sini kan?? T_T)

semalam aku ngadu kat member aku bilik aku sepah..dia tuduh aku OCD...T_T...aku rasa sebab setiap kali dia dtg sure bilik aku tgh tersusun seperti manusia OCD yg  menginap di situ..dia siap inspect semua almari aku macam warden..haih laaa....punya nak membuktikan ke OCD an aku.. dia tak boleh terima alasan aku mengemas di kala bosan atau stress..hish..and aku kalau mood nak ngemas tu datang..plastic beli barang tu pon aku lipat..letak cantik-cantik dalam laci.sejuk je mata memandang..hahahha..

oke...aku tgh takde idea nak melukis sekarang...tu dok merapu tak ber-hala ni..the other day..aku tunjuk plan kat geoff..mcm tahu-tahu je aku ritu terlupa design space for librarian..lapan puluh kali dia ulang pasal space for librarians. psychic ke hape dia ni...padahal plan yg aku tunjuk semua ada space tu... T_T..

oke lah..aku  merasakan lebih baik aku mengemas bilik yang macam baru dilanda ribut ni... ai dah tak sanggup hidup dalam kesemakan... T_T

- E N D -

1 respond(s) to this blog:

Anonymous said...

haha, tiap kali dekat submsn, wajib sejuk!!!!!! tiap kali aku baja nama jep tu, aku mesti seriau, trauma!