nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, April 21, 2013

Today's surprise

Alhamdulillah nothing serious. Tapi berdrama sekejap di emergency tadi. Almaklum. Muka bertukar warna sesuka hati. Doctor pon jadi panic tak semena.

Bila doctor paksa paksa baring rasa nak lempang muka doctor walaupon tiap 2 saat dorang dok cakap sorry.

Well. Semoga lebih sihat. Sakit juga ingatan dariNya.

Nampak tu? Dah macam takmo bagi aku balik je rupanya. Haha. Sangat bersyukur semua yg attend aku tadi sangat baik. Allah saja yang membalasnya.

Ye. Hari aku paranoid. Untung ramai kawan doctor.

E N D

4 respond(s) to this blog:

Zulfadly said...

kau dah kenapa sampai masuk hsptl ni oi? kurang air ke?

tiger teha. said...

sorry kuna ni a bit inappropriate tp agak hilarious sbb kt tag tu nama ayah ko je. hehe.

kekunang said...

akibat bernama panjang...hahahahha...

YanaUjang said...

ko warded? get well soon beb..jauh btol virus ank aku travel smpi ke tas..EH! :p