nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 12, 2013

Cili dan penggelupuran

Jika tidak bersalah. Mengapa mesti rasa bersalah? Mengapa perlu berkecil hati? Atau mungkinkah engkau memang bersalah? Logic itu penting. Kita, manusia biasa tidak pandai dalam sekelip mata. Tapi jika kau benar-benar di pihak yang benar. Pekak kan telinga. Teruskan usaha. Tak perlu nak menggelupur lebih-lebih sangat.

Plagiat hasil orang lain and claim it's yours tak pernah cool. Especially bila owner tu tak tahu and orang lain tahu ko plagiat. Owh. Super uncool. Takpe. Rezeki masing-masing. Tinggi markah kau hari ni tak ke mana perginya.

Jangan speculate. Kalau kau tak salah. Kau tak salah. Tak payah nak semak menggelupur merata-rata.

E N D

2 respond(s) to this blog:

Zulfadly said...

bangga dengan hasil sendiri, walaupun aku tahu ianya snagt buruk, janji usaha sendiri (+- cedok skit2)haha

mr_bread said...

keh3....teringat kes junior yg kat ozi tu...