nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, December 8, 2012

Cita cita saya

Ini bukan cita cita nak jadi apa
Ini cita cita cerita angan angan

Cita cita saya nak design rumah sendiri
Tak dapat design rumah, interior rumah sendiri pon dah bagus

Cita cita saya nak ada library dalam rumah
Dah tak mampu tengok design library smart smart kat internet je~

Cita cita je laaa
Sebab baru seminit lepas berazam taknak beli buku selain buku berkaitan pelajaran smpai 3 tahun lagi
Minit yang sekarang ni, dah mula meragui azam sendiri

Ok

Tuka cita cita la camni

Cita cita saya nak bukak kedai buku.. T_T

BBW2012

- E N D -

0 respond(s) to this blog: