nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 12, 2012

luka masih berdarah

AlFatihah...

untuk arwah Ayah. (panggilan untuk arwah-Raja Ahmad Zaki)



tengah mengemas ternampak card ni...pedihnya rasa hati.

lepas bukak dan baca...rasa yang tak tergambar dengan kata-kata.

aku tak paham...

kenapa susah sangat nak let it go? kau ingat kau sorang sedih? kau tu siapa je...

tengah biar mp3 shuffle sendiri..terkeluar pulak lagu 'my way'...buat masa ni...aku rasa lagu tu 'berhantu'..aku tak boleh dengar...sebab nanti aku terus break down...sebab terlalu banyak cerita di sebalik lagu tu...

Allahuakbar... tabah Kunang! banyak pengajaran. banyak hikmah yang dah kau nampak dan bakal nampak.

masa aku kat sana, dia mintak nak tengok cerita 'while you were sleeping'... aku tak pernah tengok cerita tu...teringin nak tengok...

tapi...

aku tau aku belum cukup tabah...

Allahuakbar...

semoga mereka lebih tabah.

- E N D -

0 respond(s) to this blog: