nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 26, 2012

identity crisis...not!!

As usual...rasa macam diri ada crisis dengan diri sendiri..RASA....

Ska used to tell me this...

"Ko suka..tapi nanti ko rimas"

Betul la tu...

*kesian niece aku ni...dapat auntie ignorant.. tapi menempek je dia... manja betul budak ni...esok2 dia dah takde depan mata ni teringat laa scene2 dia bermanja2 lepas tu aku rasa macam nak cepuk je sebab rimas..haih...lepas tu setiap masa lapar...perut aku ngan dia mcm perut aku lagi besar..mana space dia bubuh makanan dia makan tu...??? Portion makanan dia? Double or maybe triple yang aku makan..nak tuduh tak bismillah before makan beria dia tadah tangan baca doa makan...

Oke..dah start rimas...

Anak2 sedara aku semua tido bersilat...wai wai wai???  T_T

-E N D-

0 respond(s) to this blog: