nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 17, 2012

makan makan makan

1.30 pagi

aku tengah pikir pasal makanan...

stress dengan diri sendiri..

excited dah nak pegi cari canvas esok.

tapi lokasi kedai....err....tempat yang banyak kedai makan...

yang aku and kawan-kawan selalu la jugak makan-makan...
(hujung bulan terus jadi BFF ngn pakcik, makcik, abang, kakak kat section 2..kalau tak makan nak mewah je! )

kalau kat Aussie/Launnie makan sorang macam takde hal ... (sebab majoriti makan sorang)

kat sini..makan sorang orang tengok2...terus tak boleh focus aku nak makan... WTH??!!

oke..kau nak cari canvas ke cari makan?

teringat dulu kalau gi mid sure makan yoshinoya...tak pon kedai ape ntah bebudak danau mas ni suka makan kat corner atas tu? yang korang kata bubur pulut hitam dia sedap tu?

aku tak paham kenapa yoshinoya tutup. bankrupt eh?

aku ingat cukup dah aku kayakan diorang.

oke..focus! canvas!

- E N D -

1 respond(s) to this blog:

nadiah hisham said...

ade je kedai makan yang serupa itu di OU..akk ngn amin pernah makan kat sane...jom la mase 15-17 nov tu kte jalan2 carik makan di kl..hopefully awak xle bz mengalahkan menteri di jabatan perdana menteri..huahuahua...