nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 19, 2012

yang mereka tahu dan tidak tahu

now Kunang had too much time on her hands, which she had begun to find was bad thing. too much time meant that she started thinking, and when she started thinking, she found she wasn't thinking particularly happy thoughts.

yup..i know its weird to see me addressing me like that....

i spoke to two of my girlfriends yesterday...and i finally feel a bit relieved...like seriously relief!

and kak nadd...if something weird happen...don't hesitate to talk to my mum about it...hahaha...

to a'ai...aku rasa..tanggapan kau terlalu positif....

i think kak nadd was quite right...that just so not not me too sound like that..ha!

i found myself seriously annoyed with people who are not punctual...meluat melampau tak tipu punya...

i hate it when people looking down towards others...so..sape-sape rasa nak mengumpat ngan aku...pikir panjang-panjang..aku memang bermulut longkang...tapi merendahkan orang tak bawak kau ke mana...*emo* ingat sikit...kita ada saudara mara lain...maybe akan ada anak sendiri..kau nak ke orang cakap macam tu pasal anak kau?

tak kurang jugak yang sibuk meninggi diri...

yang sibuk aku tak kahwin kahwin lagi....*yang ni serious kadang-kadang aku rasa nak lemaskan manusia-manusia ni dalam lombong...lagi tak tahan kalau anak dia pon tak kawen lagi...dah..kau sibuk aku plak tak kawen???

yang sibuk memaksa...mungkin ramai yang tak tahu...aku lagi disuruh..lagi aku akan say NO...lagi dikempen..lagi aku meluat...so..sekarang paham kan kenapa aku takleh masuk politik?

yang tak paham 'language' aku...ye....aku tak boleh expect semua orang faham aku...tapi bila aku dah kata tak nak tu...sila lah paham...jangan sampai aku menjadi biadap...

i am hell conservative...ni memang mampus orang tak percaya...tapi..yang kenal selalunya paham...betapa 'kolot' nya aku dalam kehidupan...

jangan dicabar kedegilan aku...dah tak wujud perempuan kerak nasi zaman sekarang ni...

muka batu hati daun kata mereka...

aku kata

muka batu...hati boleh jadi daun beracun.

kau mampu?

- E N D -

0 respond(s) to this blog: