nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, September 21, 2012

they asked.. i answered..

the only 'make up' i own the time they asked me ...

colourless clinnelle lip balm...

so what?

topic paling hangat sekarang...KAHWIN...#bersepah aku muntah.

- E N D -

3 respond(s) to this blog:

nadiah hisham said...

percayakah??akk rse mcm akk nak kawen thn dpn jugak...sbb sy dah give up ngn soalan2 orang..sy dh give up ngn 'manusia itu' dan saya dah give up ngn semua...huahuahua...biar la akk blaja untuk menyintai 'bakal suami' akk tu..macam kak lopa dalam cite kau yang terindah..(akk tau,awk x tgk sbb kak lopa yg berlakon)..tp serious,akk dh sangat2 give up...muahaha...biar lah akk terima siapa yang terima akk sepenuh hatinya..yang x pernah give up msg akk hari2...ok..serious,tibe2 terpjg plak komen ku di post kamu...ahaks...(tgh jiwa kacau...LAMBATNYE NAK PG SINGAPORE NI!!!!)

kekunang said...

percaya je...dorang selongkar beg saya...blom rajin aaa mekap2 ni...

aw3rz said...

Kahwin kahwin kahw kah k zzzzz....