nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 4, 2012

when happy feeling comes together with the sad feeling, i feel weird

oke...sepatutnya bajet2 bertungkus lumus buat keje kat lebri..tapi end up pegi learning hub...lepas tu ada ape ni kat hub? nape org cafe datang tolak trolley makanan? bau coffee satu hub ni haaaa...hadoi..terus rasa nak gi gloria dan dan ni jugak..haih...stress!

so...lately ni mmg dok bajet gi hub or lebri..sbb dok umah pasti tidur or procrastinate..walaupon fact sebenar..dok mana2 pon procrastinate je...

actually sedih...bajet2 sentap..sebab my travel buddy udah mahu kawen dis november... sedikit terkilan sbb tak sempat nak gi mana2 together last break...ai bz u'olls...so..lepas ni...might need to find a new travel buddy...or parents aku kna benarkan aku jd traveller tegar sorang2..(hamboih)...

i'm super happy for you Ana...sorry tak dpt attend wedding ko...sorry tak dpt jadi one of the maids...tapi..aku mmg tak seswai jadi maid..unless kita sama tinggi..hauhauha....tapi seriously i sedih you kawen...huahuahua...

hari ni aku sama busy ngn housemate yg memang nya ada class kol 9...aku bersiap lagi over awal dari dorang...apakah ini?

tapi hari ni seronok sket sbb tak bape sejuk..so pakai hoodies dah cukup...tp now menyesal sket2...sbb terasa sejuk tak pasal2 kat hub ni...

otak serabut siyes tak tipu..macam2 dalam otak ni...smpai rasa mcm nak delete satu2 cerita2 tak best  yg menyerabutkan otak...

baru nak feeling2 tenang...datang plak mat arab mana ntah approach...so..ai kan 'friendly'...aku pon tak paham motif..tapi mungkin muka aku menunjukkan muka mintak pelempang secara melampau...maka dia terpaksa ckp dia silap org...walaupon secara logicnya..tak...dia mmg tak silap org...takde sape dah yg serupa mcm aku...duuuhhh...aku dah aaa mmg tak friendly...ditambah pula dgn soklan 'you're from china?'...mmg la haku rasa nak hamuk...untuk keberapa kali dalam hidup ni...aku rasa nak announce aku bukan china ke..jepun ke...hape ke...mongo ke...BUKAN!!! grrrr...


betapa lama nya dia dok depan aku smpai terhasilnya gamba ni...ni muka tgh 'bajet friendly'...dia dok cakp2 tanya2 hape ntah...aku dah buat mcm2 kat compuetr ni haaa...nak dok semeja dok je aaa...actually tetiba terpikir nak bukak webcam sbb terpikir ntah cane muka haku kan...sbb sedikit annoyed laaa kan...oke...aku berotak typical sket bab2 arab ni...maybe sbb asyik terjumpa yg poyo...*slapforehead 

oke...bad feelings...hunch pon tak best...aaaa...scary laaaa...benci...

- E N D -

1 respond(s) to this blog: