nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, May 7, 2012

the same problems, the same feeling

its pretty obvious that i am that kind of whining lady...i whine when i less serious about something and say nothing when i am serious about it...but most of the time...i complain about everything.. -__-'

astaghfirullahalazim

so..seriously...i hate this feelings...penat dah nak berkecil hati...penat dah nak rasa sedih..penat dah nak meluat...penat dah nak jadi the tough one....penat dah nak jadi tempat orang datang bila ada masalah je...penat dah nak jadi sepah...(habis madu sepah dibuang? i dont want to be madu either)...penat dah nak rasa rasa macam macam yang tak perlu...kalau otak tak cukup rational...tak reti reti ingat dosa dosa lampau... memang ada yang meletup...penat dah dengan ayat ayat typical judging manusia....

i've said it before...

judging itu bangang...and i meant it..and still mean it until now...

at this very moment...i need all the strength in the world to stay strong and positive...(see? i talk like im the one who had the biggest probs on earth...selfish kau ni!) sebulan lagi...lepas tu boleh muntah hijau ke, pelangi ke...ikut suka...

i'll try my best not to be the people i hate...it won't make me a better person tho..but at least..i m aware about the mistakes and takmo orang lain sentap macam haku jugak!

*stay cool je boleh tak kunang???

- E N D -

1 respond(s) to this blog:

nadiah said...

relax kuna..relax..be strong n stay cool..=)