nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 9, 2012

panic attack i guess...again?

i should be doing the project brief...or in other way of saying it...patutnya macam bajet2 BERTUNGKUS LUMUS buat project brief..

but seriously...the more i think about it..i am becoming more confuse and sick...so..there's so many issue...so many thing to give a thought...geoff's face is still fresh in mind..when he said, the site could be tricky..rasa cam nak lari dok kat penjuru bilik nangis senyap senyap(dengan muka bajet bajet comel dia tu..T__T) so now, who should i shift the blame to? (takmo menanggung rasa sengsara sorang2..haha..layak dilempang muka sendiri camni...)

the original idea was malaysia art museum and design education center...then it 'transform' to be school of art...and now..after studying issues and logics...there's no way of me having only school of art in the golden triangle and have it at a very strategic location in kuala lumpur *slap forehead*

so..terkulat kulat cakap ngan abg jep...lepas tu...he addressed one issue after another...walaupon sweet tindakan dia nak membantu dengan bersungguh sungguh...hati, jantung, otak dan seluruh anggota terus jadi kacau bila memikirkan ke-tricky-an building program and site... T___T

so...it is now a mixed used building... =O *mampus*

i've been thinking real hard these past few hours..why the hell i chose to do art thingy at the first place... why kunang? why?

thank God (alhamdulillah) the result for ADR is not bad at all...(baru nak bagi?? dah nak abeh sem dah kot!!!) oke arrr..boleh aaa buat2 mengubat hati lara...
-__-

now..i am at the stage of doubting at my own skill and way of thinking...maybe i haven't critically think about this project yet... idea di otak kacau bilau...takpe2...yang penting ada idea...teringat2 muka shy how (classmate) when he said...'i thought when when we are deciding what we want to do on our own..it would be easier...' blom sempat habes dia cakap...laju je aku sambung..'and now we finally know that it ain't easy at all eh?' lepas tu mula la conversation merepek2 seperti...how we wish this torturing life could end real soon... *sedih*

baru bajet-bajet berangan nak kawen dato ke, tan sri ke, so i boleh kikis duit mereka and tak payah serabut sibuk nak jadi architect, redah panas, gadoh kat site, maki dan dimaki, T__T wajah abg jep masuk dalam kepala.

'we solve problem, not running away from it' -Geoff

gulp. sentap.

*Geoff sweet abes rini. Nampak nye la dia nak tolong student. while aku sibuk sibuk wonder why he's not married. Respon Zul : "mana ko tahu? ntah ntah dia janda anak dua "

!#$%(*)^#

- E N D -

0 respond(s) to this blog: