nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 29, 2012

skill plastic!

dah mula terasa 'bahang' stress yang bakal menjengah datang untuk sem ni...tak main-main punya stress..berdebar tak tentu pasal punya cuak..tambah tambah bila geoff ada di mana mana...nak dijadikan cerita... syllabus tuka...terkulat kulat masing masing tatau nak cakap ape bila kena cerita pasal Profesional Project di class design...time ni memang la aku bersyukur bebenor dengan skill plastic yg dikurniakan....

lancar je ko goreng kan!!! T_T

tapi bukan la dengan Geoff..dia tak layan rasanya plastic plastic ni walaupon aku sedikit terkejut mengetahui dia tengok ratatouille...macam tak percaya rasanya....

dia boleh bukak class add math tak pasal pasal...ajar science tiba tiba...aku nak sangat tahu ape je yang dia tak tahu....pandai bebenor si jep ni!

betapa teruk nya panic ini sehingga rasa loya bila baca brief...rasa nak pitam bila tengok list tutor...and rasa nak menyesal sebab amik course ni tapi cepat cepat sedar diri...

nightmare sangat list lecturer ni...

hadoi...complete set semua lecturer yang aku agak 'gerun' beratur jadi panel...boleh pengsan kot time present...!!!!

*berharap akan survive...
**perasaan takut...tolong pegi jauh jauh...
jep knal anton ego...surprise surprise surprise..-__-




- E N D -

0 respond(s) to this blog: