nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, February 28, 2012

shouldn't but still..

okeh..patutnya sedang bertungkus lumus menulis ADR (advance design research) sebab nak tukar tajuk yang tak perlu ke Hobart...T___T

tapi selamba bebenor menulis blog...aicheh...macam tak biasa lak kan buat2 tak paham assignment bersepah....-__-

so..sem baru bermula lagi...berazam tahun ni takmo stress melampau macam sem-sem lepas...merangka aktiviti riadah bersama rakan-rakan yang masih ada...and will make sure the fun and stressful life cukup balance supaya menjadi manusia normal....

blasah aaa...picnic tiap2 minggu..cycling smpai hitam..tgk concert mana2 yang alcohol free...pegi la mana2 social event...*walaupon sendiri macam tak sosial mana...

*berdebar nak jumpa abang geoff esok....bluwekk...
**nak muntah membaca philosophy kejadah hape ntah....lama2 boleh jadi mcm catriona haku ni....T___T

- E N D -

0 respond(s) to this blog: