nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, February 24, 2012

grateful... being ME

i might not be the happiest person on earth..might not be the toughest person on earth either...

but today, i woke up happy and grateful being me...

being away from Malaysia with so many unsettled things supposedly won't give me a peace life at all...weird but true... instead of worrying..i have this kind of strong feeling that everything is going to be okay...i still laugh out loud...i chatted like a chirping bird(exaggerated..haha...)and apparently i am still the same old 'kelam kabut' kunang...still do without thinking type of person...still that writing without re-read type of person...still that campak2 ramuan dalam kuali sesuka hati dan menghasilkan makanan sedap type of person..(silakan muntah hijau)

alhamdulillah...tidur semalam amat lah berkualiti walaupon mcm haram susah gila nak lena...tau tau je bangun pagi, whatsapp ke mana, texting message ke mana...buku dah terlipat lipat (oke tidor bukak lampu)..and dari jauh kelihatan selonggok kain2 tak berlipat..and beg yang belum unpack..and disebabkan disinari matahari bilik aku ni...jelas nampak habuk habuk di merata tempat menghakibatkan rasa annoying dalam hati membuak buak...sedang rasa annoying sorang sorang (tapi still malas2 atas katil)...bunyi tipikal kat launnie...BUNYI LOCENG RUMAH....aaaaaa...posmen hanta parcel...tapi posmen handsome...T_T

muka sememeh baru bgn tidor..dengan posmen yg senyum2..sungguhpon aku hanya duduk belakang pintu...oke la...tengok manusia kacak pagi2....dia cakap hey!have a good day pon dah ok...rasa happy macam nak pengsan sikit sikit..hahaha...(boleh siola muntah hijau lg skali...)

ye..saya adalah penjaga pintu..mendengar segala yg berlaku di depan rumah..and nora pula jaga bilik air..sbb boleh dgr almost all the bussiness done in the toilet....T__T

so hari ni...mari mengemas like seriously kemas!byk mende aku rasa nak buang...muahahaha....

nampak tu?? view keramat...-__-quilt seme tak lipat dah boleh procrastinate...
ye..saya lah procrastinator tegar..!!



- E N D -

0 respond(s) to this blog: