nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, November 24, 2011

rasanya..tindakan ini betul!

ini ialah pizza seafood

gambo pizza di seat kereta...yeah..gambo ini ialah gambo pizza 100% buatsendiri...kira ni 2nd time la...1st time the day before..mangsa cubaan eksperimen pertama haruslah housemate sendiri..-nisha yg rela dan terpaksa..dipaksa dan wajib makan...dan mangsa2 lain ialah ahli2 parti bersatu melayu studio yg tinggal...aqilah nizar and zulfadly majid...ni ialah pizza kedua setelah di challenge oleh bebudak kecik ... soklan2 seperti...'kakak, bila mahu buat muffin lagi?'(apam ku disalah ertikan sebagai muffin..T_T) dan soklan seperti...'kakak, achik suka makan pisha(pizza)..kakak pandai tak buat pisha?' ...kakak..along suka makan nasi yang hari tu..bila kakak mahu buat lagi..(hamboih...)

along, angah, achik...how can I not miss them? huuuu...


achik : yang paling banyak soalan...

ammar - budak pipi mahal...



kegembiraan menjamu bebudak kecit ni makan...PRICELESS!! walaupon nakal subhanallah...tapi..kalau memang depa dok makan...seronok nengok nya...

so ..perasaan sentimental mahu balik cuti ini sudah tiba...excited to be back with family and friends in Malaysia...but at the same time sedih nak tinggalkan all the sweet memories in Launceston... the places i've visited...the people..the memories...i can be sure enough that i am gonna miss everything and everyone in Launceston...oke kunang stop it! macam la ko balik malaysia tak balik sini balik kan! haih....

i'm gonna miss all sesi2 sosial di sini..(pergh ayat nak bajet artis kan...)

picnic...fishing(walaupon aku tak fishing hanya menyemak and buat2 bising kat pontoon...)masak2...do my smirk face all the time...main ngan bebudak ni...baca buku smpai muntah...tgk keindahan alam smpai smpai rasa dunia ini mmg indah walaupon hanya dgn melihat daun2 kering...owh ok...OVER...


*pernah terjadi...dan berazam tidak mahu ianya terjadi lagi...

- E N D -

0 respond(s) to this blog: