nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, October 2, 2011

bosan

mende merepek yang aku buat hari ni....grrr.....


so...lately ni hati gua dah kembali menjadi daun2 kering....kejap2 je pon nak jadi batu nye...perasaan nye sama macam masa tulis blog kat friendster dulu2...hahahaha...perasaan bercampur baur...semua ada positive, negative, lalang, pagar...semua ah.....tp mcm biasa la....sure arr tak pnah tewas bab2 mencuba menjadi positive...bila baru nak positif...haruslah ade kejadian2 pelik terjadi yg memusnahkan rasa2 positive tu...so malas nak pikir panjang..gua pon reka2 situasi dlm kepala sesuka hati.....so malas nak buat entry bajet2 bahagia mahupon bajet2 bagus macam orang2 lain...gua mengaku la memang gua tgh stress and sememangnya tak berapa bagus...kalo baca2 balik entry2 sendiri..memang la hujung2 sem byk gila entry ke arah susur jalur kegelapan..hahahha...

bahaya bahaya...

tidak dinafikan gua memang cepat annoyed...tapi gua juga cepat sejuk hati sejajar dengan kecepatan panas hati ini..aicheh...

so jadi..hopefully...cas-cas negative yang tak diperlukan ni cepat2 pergi... semoga ilham2 bernas dikurniakan Allah hendaknya...dan perasaan2 pelik tidak muncul dalam diri...

*sometimes, the less i know the better.
**alhamdulillah...email direply...lega dah anta proposal baru tapi tetap stress tak paham ape kejadahnye semua ini? benarlah firasat awal...once you hit it right...HD terus...masalah nya...ini semua masih lagi percaturan...sikit sgt manusia yg hit it right...mcm aku yg ter-hit ni ape kes?



- E N D -

1 respond(s) to this blog:

Nana Eddy said...

Kunaaaaaa!!! hehe the best way to rid of the negative charges is to read something positive (that includes Al-Quran) ambik wudhu', solat and doa banyak2. InsyaAllah~