nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, September 1, 2011

masih belum terubat...

this entry will show you the other side of me..
ye...ni I la yang tules...aku ni...

bunyi title nak jiwang...hahaha...

kepada kawan-kawan saya di luar sana....heed my word...kawan!!

saya ni sensitif orangnye...sungguh pon selalu disalah ertikan tiang..tunggul...batu...human being that never give a damn about anything... dan lain2 lagi...saya yakin saya adalah manusia normal yang typical...

sungguh pon selalu disalah 'judgement-kan' oleh manusia sekeliling...saya dah biasa..ye saya redha...bukan tidak kisah..cuma..ianya hak anda untuk menilai...tapi siapa anda? saya juga masih dalam proses mengenali diri sendiri...bagaimana pula anda lebih pasti siapa saya?

cuma kadang-kadang saya terfikir...susah sangat ke nak bersangka baik untuk orang lain?
susah sangat ke nak bercakap baik tentang orang lain...

ingat...
yang betul belum tentu betul
yang salah belum tentu salah

tulisan saya memang condong ke kiri...tapi itu tak bermakna apa2...saya sentiasa mengenang kisah lalu walaupun saya lebih suka fikir ape yang bakal jadi....

bila jadi begini...saya akan selalu ingatkan diri saya...

Allah gives me what I need..not what I want...

saya dah penat bersabar...
mungkin dah sampai masa saya mengundur diri...
benarlah kata manusia-manusia typical...
jangan berharap sangat pada kelainan...

kepada diri sediri

situasi ini sama seperti yang lepas..
apa yang perit sangat?
situasinya sama..
key player nya juga lebih kurang sama
umur, status, style, background...bla..bla..bla...
impact nya juga hampir2 sama
what surprised me...

ayat nya juga sama!!

rasa peritnya juga hampir sama...

apakah yang hendak ditunjukkan oleh Mu ya Allah?

saya tak tahu apa yang awak cuba sampaikan..
kalo awak nak delete saya dari hidup awak..
saya sedia di delete kan..
tapi tak perlu buat statement yang buat saya rasa bersalah jadi part of ur life

saya takkan pernah serik dalam berkawan...
dan saya lebih suka our good old days dari hari sekarang yang kelat..

yes..awak tahu siapa sayang awak...bagus laaa...
saya masih sayang awak after what had happened...
saya? saya masih belum sure siapa sayang saya...yang saya pasti...saya dah silap...
awak tak pernah sayang saya...



*terguris
**pftt..ayat tak bleh blah...

- E N D -

0 respond(s) to this blog: