nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, August 19, 2011

shocked..and still is...

selama hidup...
bukan tak pernah dipuji...
cuma lebih biasa saja dikeji...
dipinggir apatah lagi...

tapi yang jadi hari ini
berlebih-lebihan
ianya rahmat, ianya ujian
yang tak pernah bertegur sapa tiba-tiba jadi kawan
soalan lebih banyak dari jawapan

sesungguhnya,
stress lebih banyak dari gembira

ada yg kata wow...deep...
ada yg kata fantastic,
ada yang kata you expressed it well,
ada yg sama2 shock sama mcm tuan punya badan
macam2 ekspresi terpapar

semua itu dari Allah jua.

sharing is caring
Alhamdulillah...
berasa sangat gembira melihat kawan2 non muslim like status FB yg berbunyi 'Alhamdulillah'...
happy melihat mereka juga happy....

*previous blog sudah terdelete thru phone...kalo baca yg tu..mmg lah ramai yg terkejut dgn ape yg terjadi hari ini...


when hobby is no longer a hobby _ my hobby is reading...not!!

- E N D -

1 respond(s) to this blog:

Nana Eddy said...

Ok tak paham. ce explain sket hujung pangkal nye... ni cite design ke hape nih??