nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 15, 2011

Design Research Method


i just had my very first solo presentation today...(kat sini la first time...kat mesia sokmo solo...)everyone need to present that 5 x 10 secs slides...including the lecturer n tutors...

nak kata smooth dan cemerlang tadi..mmg tak ar..aku gagap seme cukup...dgn nak kejar 10 secs tu lg...haih...tp at least i know they were paying attention sbb dorg ade la gelak kat image2 yg aku tunjuk...risau weyh..aku dah org ujung2 present..harusla time tu org dah bosan2 gitu....

ni kat atas ni si matt tu lukis...aku pon tak paham motif blajo ni lagi...tp next week seme org kena ade summary mcm ni eh!!!haih...

hopefully sem ni boley blajo dgn best...walaupon scope sem ni bukan la minat aku...

it seems to get tougher n tougher...aku pon tak dpt tgkp lagi ape yg aku tak paham...!!(bahaya oke!!)

tapi mane ade blaja senang ye dak??

*serabut aku tgk section matt ni...section ke ni??haish...

**ari ni sedih...pi lebri ptg td...lebri dah nak tutup...keciwa...

- E N D -

0 respond(s) to this blog: