nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 18, 2011

bila patut tido tp jaga..bila patut jaga pegi tido...bila patut buat keje tapi procrastinate ....








knalkan..geoff clarke yg telah byk memberi impak yg aku sendiri kurang pasti positif atau negatif... 
namun dia sangat ku 'adore' kerana kebijaksanaan nya dan ke-'sarcastic'-an nya...

mengapa aku yg dia pilih?
patutkah aku rase 'lucky' atau aku patut rasa 'scary'??

soklan yg dia bagi mustahil boley dijawab oleh adam holsta yg bijak itu juga..atau haruskah aku tiba2 approach amor2 utk task kali ini apabila reaksi yg diberi Asians rata-rata..."why the questions are so hard?"..atau lebih menakutkan reaksi muka ditujukan ke aku yg beriak...ABEH LA KO KUNANG!!

susah tak bermakna mustahil...
tapi hari ni aku dah start meragui kekeringan hati ini...
aku yakin i m the old me...

yg perlu dibuang ialah cas-cas negatif dlm diri ni...
dan buang juga rasa takut setiap kali melihat tulisan italic di brief geoff..

belom lagi dicampur kegusaran presentasi di class catriona mcleod...bila matt merenung tajam smpai aku rasa mcm nak lari jauh2 agar dia ttidak lagi boleh melihat aku...baru beberapa kali meeting...i already started wondering what is actually in his mind...smpai begitu skali renung nya....

hari ini juga..dapat disimpulkan..aku memanglah another typical melayu girl yg pemalu...haish...

ku fikirkan ku selamba...tidak ghopenye...rasa nak muntah...rasa menyampah...rasa nak naik bus balik malaysia...semuanya ada bila nak kena present....

ke mana hilangnya confident aku mcm di uitm dulu...aku pon musykil....

susah tak bermakna mustahil...
tapi susah kalau yang mustahil itu tidak diusahakan...

- E N D -

0 respond(s) to this blog: