nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, June 19, 2011

25 years and 4 days

so patutnya lagi banyak masa tulis blog since its holiday..tapi ghopenye holiday tidak seindah disangka...hahaha..

tapi..

to be back in Malaysia dah cukup indah dah...

semalam sungguh memenatkan...but it was awesome..to be around the friends and family..merepek...to have quite a long chat with ayah (my uncle who i call ayah)...wedding yaya di siang hari...malam lak...ada tahlil...double celebration...june's girl and father's day...pfftt....meriah habes...

so...sejak balik malaysia...makan semestinya mcm raksaksa...hahhaa...

soklan normal dari manusia2 sekeliling bila aku nak kawen semestinya la jadi soklan typical yg aku rase nak je di-recordkan jawapan tuh so each time i've been asked that question i can just re-play the answer...

kalau nak kira org tanya aku buat ape skrg ngn aku dah kawen blm..ramai lg yg ty aku dah kawen blm...

aunty berkenan ke kat saya??? muaahhaha...

mak aku dah kasi tarikh tutup...hmm...so kalau lepas tarikh tutup apa dia nak buat?? kawen paksa??
drama btol...mungkin aku patut pikir cara2 utk lari or mengelak?

so..sape lagi nak tahu bila aku nak kawen..??
jawapan aku..SOON!!
soon tu bila.??..aku pon tatau...jawapan tu lebih kurang mcm janji aku ade jawapan utk diberi bila ditanya...

bosan ok dah tua2 ni...seme org asyik nak suruh kawen..!!
kang aku kata aku nak jadi single n rich  ade lak yg sentap...
haish...

enough about kawen...

to all who wished the other day thank you !!!
to those who give presents..i love you so much..hahaha...
to whom yang kawen...congrats...take care of each other aaa...
to those yg still single and happy with the status..you super rock!!
to those yg still single and 'risau'...dont worry He has a better plan for you...the MR/Miss RIGHT blom jumpe je tu...
kepada yg serabut2...mari belajar bersabar!!
kepada yg kurang sihat....sihat dan sakit itu datang dari Allah jua...yakin dan beristighfar!!

oke...tuh je ucapan untuk hari ini... ucapan yg mmg ditujukan khas kepada individu2 specific tanpa nama ditulis dihapannya..huhu...sendiri sentap rr..!!

- E N D -

3 respond(s) to this blog:

YanaMIB said...

weh klu ko kawen paksa nnt roger aa..mana tau kisah ko leh jd box office kt pawagam nnt..pffttt~ =P


serius xthn gelak bc ayt ko psl mak ko bg tarikh tutup..HAHAHAHAHA rock aa makcik!! ^_^

aw3rz said...

Jangan lupa kad wangi.

kekunang said...

saya tunggu kad wangi anda..!! muahahaha...