nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, May 16, 2011

perasaan hujung sem

bila setiap hujung sem..ni la perasaan yg datang..
heart beat definly tak sekata...kalau jantung boley lompat keluar dari tempat dia..mmg dia dah lompat keluar...

self esteem definly down...down yg smpai ke teras bumi wa cakap lu...time ni tak peduli dah panel ckp design aku gempak pon aku dah tak peduli slagi blom keluar result...

muka stress aku sukar disorok2 dah..walaupon aku senyum..mmg fake abes senyum itu sbb aku pon rase susah nak mhasilkan senyum tuh...

marah aku tme ni ialah berdiam diri...marah yg paling bahaya dlm diri aku sendiri...biarlah aku membebel 44 karung pon..lagi bagus....bila marah diam ni...erk...aku pon takut ngn diri sendiri...

aku bukan lagi kerek..aku lebih kepada sarcastic.. my my...

aku tak peduli dah sape yg buat lawak...kalo aku rase taknak gelak...reaksi menyampah akan ditunjukkan serta merta...walaupon lecturer yg aku rase cute cuba membuat perangai cute...mmg aku tak nmpak cute...mmg rase nak bagi penampor je...

TAPI KENAPA HUJUNG SEM JE??

hujung sem je rr...
sbb time ni la aku plg serabut....
time ni aku dok pikir nape org tu boley score..sama je ngn aku punya keje...
time ni aku dok buat spekulasi sendiri..nape agaknye lecturer tu cm tak gemor design aku...ke dia tak suka aku?? T_T
time ni la aku paling pokai...lepas tu byk pulak duit nak pakai nk buat design ni...
time ni la semua assignment dah nak due...rupanya satu pon aku tak buat lg...T_T
time ni la buku yg ko nak semua tak available kat library
time ni la badan dah macam nak demam la..selsema la...hape la..ngantuk la...
time ni semua org pon tersumbat..APE KORANG INGAT KORANG JE BOLEH TERSUMBAT?
time ni la aku nyesal nape la aku tak kawen awal? (kau nak kawen ngn sape??)
time ni la aku dok tanya diri sendiri nape aku give up engineering and study archi?
time ni la aku sedar...gila takde life...asyik design..design..design...terer nye idak juga!!
time ni kalo bukak fb..twitter...blog..tgk kawan2 yg dah keje..kawen...rase nak nanges 'kegembiraan'...ape lg yg kau blaja ni kunang??org dah amik test nak jadi angkasawan kot...
time ni la aku dok merepek pikir takde sape ke nak kawen ngn aku n sara aku so aku takyah blaja dah...(u wish kunang!!)
time ni memang aku terbayang2 kat otak aku video matluthfi yg psl merungut tuh...owh..awl lagi perjalanan tu dik oi...
time ni la paling senang nak tgk aku jadi PLASTIK!! tapi mjadi plastik memerlukan mood... tp bila terpaksa...plastikkan aje...isk isk...
and time ni..procrastinate is the most preferable thing to do...

haish!!! TAK SEDAR2 LAGI KAU KUNANG?


- E N D -

3 respond(s) to this blog:

sugar2 kapas strawberry said...

takpe..pasti ad rezeki kita nti :)

B A T R A C H I A ~ said...

haaa..da start meroyan da..aku pon meroyan tak abes2 na..all da best na !! rindu kamu

nadiah said...

kawen???i like...hihi...tp please jgn pilih 'orang itu'..sesungguhnye masih ramai lagi lelaki yg 'sejati'..hihi...gud luck kuna..balik m'sia,gtau..