nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, January 8, 2011

mem-packing yg penuh emosi

maka, bermula lah kisah packing memacking... ghope2 nye aku agak sedih mahu pergi kali ini...selama sepanjang hidop...rasenye tak pnah lagi merasa ape itu homesick...kali ni..mungkin kah??

mungkin sebab ni paling lame aku stay kat umah...

time2 laen...aku dok hostel..smapk...juntech...masuk uitm sungguhpon tak jauh mane tapi tak balik2...tak tepon2 umah...akibat bz yg terlampau...(menteri pon tak bz mcm aku)...tapi tak pnah homesick...just rase nk balik sbb serabut and nak tido puas2 sebab dah berbulan2 tak tido btol2...dlm erti kata yg lain...aku mencari tempat yg best utk tido...

kali ni?

macam akan homesick je...sebabnye selalu nye time packing aku takde rase pape pon...

kali ni??

terharu ade, sebak ade, sedih ade, rase libang libu bak kata org perak...huhuu...

okeh...mari berdoa aku tak homesick...

- E N D -

3 respond(s) to this blog:

sugar2 kapas strawberry said...

homesick itu kdg2 bgs..buat kita bazirkn kredit tepon mak kita..bkn call org lain..hehehe..makin erat hubungan kita ngn mak kn?

asma HazeLnut said...

where to? am packing too..to not-that-far-from-home, but will miss the time at home b4 ='(

mr_bread said...

goodluck over there!we all here pray for the best for you! :D