nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 6, 2010

why i watched it?

owh..ini bukan movie baru...just wanted to share with those yg blom tgk lagi...btol2 lepas habes nonton ni...
tak susah pon nak kasik aku lekat tgk satu2 crite...
aku selaku orang yg suka tekan butang fast forward boley layan crite ini..
kenapa??
sountrack dia boley bla...(bagi aku la)
cerita ni takde moral of the story ke hape ke...hanya utk tontonan suka2 shaja...
crite sgt ringan...scott pilgrim nak ke ramona flower yg agak cool wataknye...
selebihnya kerana michael cera agak cool + cute ..ahaks...
*tak semua pon lagu dia best beno..tp ade certain tuh very catchy..skali dgr trus boleh sing along...yeah...



so basically knape satu2 cerita tuh laku?
1. sebab byk propa + promo
2. sebab hero kacak heroin cun
3. effect dia sgt real, segala bangunan pelik2 bagai, ombak besar, gunung berapi seme look so real
4. bajet besor - so seme org curious nak pi tgk

and kenapa lak aku menonton
1. hero yg menarik...tidak semestinya kacak lg gagah perkasa...kalau watak loser tp mcm best layan kan je...
2. ada kakak angkat aku berlakon...sape knal aku tahu sape kakak angkat aku..hahah...
3. soundtrack mantap
4. jln cerita x meleret
5. bila aku rase cerita itu cool
6. bukan lawak bodoh(cerita lawak ialah cerita paling kurang aku tgk sbb it end up aku tensen ngn lwk2 yg tak bekualiti)
7. cerita kanak2..(ahaks)salunya penuh warna warni, lagu riang ria, dan byk moralnye

yg pasti habit aku bila tgk movie selain di panggung wayang..nak2 remote aku yg pgg or laptop tuh aku yg py..tanpa mempedulikan org sekeliling..kalo aku rase aku nak fast forward...mmg takdenye nak pandang kiri kanan lg dah...

ye..hobi saya ialah menekan butang fast forward ketika menonton mahupun mendengar...hahahahha.... 
- E N D -

0 respond(s) to this blog: