nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 6, 2010

reminiscing

muda sangat ke aku?
ok jgn sibuk nak tolong jawab...

kemas2 bilik...jumpe majalah sekolah...
belek2 fb...nmpak gambar2 lame...
i m missing EVERYONE i can recall

sape tak tules surat dulu???


my friends when in was in kindergarten...i miss the moment d teachers gave us those ABC's shapes biscuit for late breakfast

my friends when i was in batu road girls school...

my friends when i was in puteri pandan...

my friends when i was in SAB...

my friends when i was in SMAPK

my friends when i was in jalan bukit

my friends when i was in JUNTECH

my friends when i was in TIKL

my friends when i was in KLIUC

my friends when i was in UITM

my friends when i worked at fizz associates...

i miss the classroom, the teacher, the canteen, the seniors, the juniors, the gossip, the scandal, the nicknames, the library, the lab, bilik kaunseling, the road i crossed, the courts we use to play galah panjang, pokok besar kat blakang bilik sukan, tunas puteri, badminton team, recorder alto, band sekolah, volleyball yg smpai sudah aku x pandai2 main, budak yg panggil aku klcc sbb aku ngn dia je tinggi kat kelas tu(kalo lame sket musti kite kapel kan??haha..)menyorok dlm locker takmo pi prep, basketball team, fly time pak guard smayang jumaat, kantoi ngn warden sbb buat salah, basuh baju kat bilik basuh, anto dobi ari rabu ke khamis ntah tak igt dah, baca surat bawah meja(owh sgt tak matang ok!!)buat card kasi kawan2, angkat kete lecturer alih sbb bengang ngn lecturer,(seb bek dia x report polis igt ilang) lekat chewing gum kat kete lecturer, t-quare jd lightsaber, gadoh ngn senior smpai pecah2 tingkap(mlm tuh aku igt kite mgkin akan mati dah..ngeri beb...time kasih dak2 dorm seblah sbb tlg masuk campur)kembang semankuk, 5B, 6 bestari, 1 cekal, uranusian, awam 4, awam 2, foundation engine, archi student..bla bla bla.

byk sgt kot...kang jadi buku sejarah plak...



kalo korg baca ni...kalau la kan...

take note!! aku rindu korang...sob sob....

- E N D -

0 respond(s) to this blog: