nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 28, 2010

piala suzuki vs laser

this laser issue makin menjadi2...i dont know how is it going at indonesia..but one one my friend said it's just fine in jogja...she's indonesian...

whats with the laser??

no matter who you are...i strongly disagree when you try to sabotage opposite team...it happened both in Malaysia and Indonesia....so...stop pointing fingers..!!

 buat ape nak masuk2 paper...especially artis2 from both country..and no point pon melemparkan kata2 kesat kat twitter kepada artis2...bukan diorg pon maen bola!!

laser ini aku pon ade...siap boley buat corak2...sebab aku head cover berpattern..


 haa...hamek kau...buat kat stadium time men bola...

ni pon cantik jugak!!

so...hentikan lah issue laser ni...main lah dengan penuh semangat kesukanan...

**sebenarnya aku dah rase annoying baca issue laser ni...seme menggalakkan pergaduhan antara 2 negara...isk isk...


- E N D -

2 respond(s) to this blog:

mr_bread said...

media main peranan penting dalam 'meracuni' pemikiran masyarakat.baik buruk kata media,sume org pecaye.kalu kate 200 org mati sbb nk bli tiket kat sana pun dorg pecaye bulat2.takyahla sebarkan benda2 tak baik.amendela...

YanaMIB said...

tau xpe..annoying glerr kn isu mcm nih..ada gak aku bc dorg claim kita guna bomoh lak..kahkahkah~ xtau nk ghelak mcm mana =P