nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, December 19, 2010

mereka seketul cake..

amcam?ade bran??
sian kat dan....

ok...ready to be cannibal?

once again...u want to be d next cannibal??

selera ke??

erkk...

tak comel!!

so ?? ade selera mahu makan ini cake??
aku? sah la tak... ikan pon aku pilih2...ikan yg berbentuk ikan je ok aku makan...
alaaaa...mcm yg kite blaja kat tadika dulu...yg bentuk lebih kurg yg kat bwh ni...

and definitely bukan macam yg dua lg kat bawah ni dan adek badek ngn dia.....kat tadika cikgu I tak ajar lukis ikan camni....bwahahahha.....





- E N D -

5 respond(s) to this blog:

YanaMIB said...

aku pn xselera nk mkn kek mcm tu..hek hek..kalo TERpaksa aku pejam mata lah sambil mkn..ngee~ =P

kekunang said...

kek kawen anda buat lawo2 tau..!!!
hihiii...

sugar2 kapas strawberry said...

nk muntah tgk.huhu

Ujang9897 said...

mak datuk ai...ngeri

Rafidah Farhana said...

Pengsan tengok kek gitu.
Jangankan makan, bau pun tak sanggup T_T