nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, December 18, 2010

don't judge a book by it's title

gamba kurg best..camera phone je pon...

COMEL je kan tajuk dia?
hakikatnye?
aku pon x sure lg...yg pasti 1st quarter aku rase mcm cite antu...TAK COMEL OK!!
and I hv to stop reading sbb rase meremang yg amat sgt....
nak nak baca mlm2 ni...'tooth fairy' tu dtg lawat budak tu mlm2 la plak..kat bilik tido dia...oh no...!!bila mlm je...dia je nmpk 'tooth fairy' tu....org len seme dah tido...(mcm keadaan aku skrg je....seme org dah tido...dgr bunyi hanjeng dok nyalak2 kat luar je)

oke...takmo cite lebeh dah...

mak takut nookk...

ye, aku men amik je buku ni sbb rushing berebut time big bad wolf ari tu, baca sinopsis mcm kisah kanak2 yg nakal yg memerlukan guidance from fairy...
ghopenye....

BUKAN CITE KANAK2 NAKAL....

skali salah baca synopsis daaa...

so..aku yg semulajadi penakut automatically tutup buku...

pengajaran utk diri sendiri pada jam ini - kunang, lenkali before nk start baca buku, baca btol2 synopsis...dont judge a book by it's title and jgn happy sgt tgk cover buku warna warni...ni dah kali kedua terbukak cite antu...buku horror zaman skrg guna warna2 ceria utk cover...

haish...

*aku patut baca buku doraemon je...compem tadak antu2 ni...*

- E.N.D -
Published with Blogger-droid v1.6.5

2 respond(s) to this blog:

mr_bread said...

kah3~~~~adekah ini punca ko tukar ym avatar ko tu?seram siot....real mcm corpse..heeeeeeee~

kekunang said...

tak...aku mmg saje je tukar avatar tuh....yg buku ni tetiba je...hahaha..baca je terus goosebump...mmg x baca rr...tunggu siang la...