nuffnang ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 31, 2010

year 2010

2010 is not my wonderful year...
i've let go so many things...
i gave up in so many things....
it's an unproductive year to me..
and i lose so many battles...

however...

the most less headache year
the most 'livable year'...since i no more studying
year that i can lazing around like i have no other things to do
and year that i've learn a lot about 'real' LIFE

so, my new resolution for 2011 is....



to complete and fulfill all the resolution(s) that not yet accomplished in 2010...



- E N D -

Thursday, December 30, 2010

khairul fahmi si penjaga gol

okeh...kalo dulu tsumawi...kini tsufahmi...
tetiba je fahmi@apex ni femes...time dia dok men ngn kelantan tak femes mane pon...start je 1st leg ari tuh trus femes giller kao..awal2 dulu tak femes mane pon...kini apex digilai ramai...ermm...


congrats to Harimau Malaya...risau je aku dorang ni saiko maen kat Indonesia...
kalo aku, mmg compem akan terpengaruh + ketaq lutut dgn ape yg dijerit dr luar padang...
punya la eksaited...bukan senang nak tengok the whole family get together this tight...mak aku dah berlawan2 ngn hasbullah awang...bapak aku mcm thn nafas sebab terlalu saspen...aku pura2 cool...abg aku??dia takde perasaan...
hahaha...
tapi...

THE BEST PART besides the winning part is.....

CUTI UMUM....!!!
thanks Harimau Malaya sebab menang!!!
and thanks uncle najib sebab kasi cuti!!!

saya happy, anda happy, semua orang happy!!!

- E N D -

Wednesday, December 29, 2010

harimau mengaum

harimau malaya mengaum hebat...fahmi ur hot!! safee...style ar...tahniah harimau kerana bjaya menjatuhkan garuda...!!!

*dah x smpt2 dah nk update...nnt full update later ye....
Published with Blogger-droid v1.6.5

Tuesday, December 28, 2010

piala suzuki vs laser

this laser issue makin menjadi2...i dont know how is it going at indonesia..but one one my friend said it's just fine in jogja...she's indonesian...

whats with the laser??

no matter who you are...i strongly disagree when you try to sabotage opposite team...it happened both in Malaysia and Indonesia....so...stop pointing fingers..!!

 buat ape nak masuk2 paper...especially artis2 from both country..and no point pon melemparkan kata2 kesat kat twitter kepada artis2...bukan diorg pon maen bola!!

laser ini aku pon ade...siap boley buat corak2...sebab aku head cover berpattern..


 haa...hamek kau...buat kat stadium time men bola...

ni pon cantik jugak!!

so...hentikan lah issue laser ni...main lah dengan penuh semangat kesukanan...

**sebenarnya aku dah rase annoying baca issue laser ni...seme menggalakkan pergaduhan antara 2 negara...isk isk...


- E N D -

Monday, December 27, 2010

piala suzuki - twitter war

okey...aku takmo cong lebih ar...
saya tidak menonton pon match first leg tadi....sebab jam dari ipoh ke kl mmg tak bleh blah...
yg pasti..kat twitter...
isk isk isk...
DAHSYAT  wa cakap lu...
silap hari bulan boley perang...abeh artis2 malaysia skali kena boo...dgn hana tajima skali kena...sian dia yang innocent ni...dia bukan warganegara Malaysia pon weh...


the thing is that...what is so wrong about congratulate others? 
isk isk...jgn buat gini eyh...
kerana game masam2 muka...ape kes??


- E N D -

Saturday, December 25, 2010

wedding situ sana sini


cuti sekolah je wedding...wedding je cuti sekolah...
ari ni pi kenduri kawen saudara jauh...jauh la...aku pon tak bape knal...dok ar semeja ngn sedara jauh yg sama je aku tak knal...(sedara mara aku ramai gila...kazen pon ade je yg aku tatau name...ramai gila oke...bukan ramai...ramai GILA..)
majlis kat hotel singgahsana kat pj..boley thn meriah la...

so..honestly...aku mmg tak brape fancy kenduri kat hotel...tapi aku tak menafikan ke-grand-an majlis di hotel..aku tak suka pegi je..
reason??
makan berhidang...so kna tunggu pengantin smpai...tunggu tepung tawar...pengantin makan..baru kita dpt makan...so mmg lapor la...macam tadi majlis siang...tahan la..majlis malam?? sendiri mahu igt la...nak dekat kol 10 br nak start makan....mula arr tak senang duduk menunggu...

lauk ape eh??

mcm tadi..walaupon agak lama menunggu...alhamdulillah tak bosan lgsung...sbb dpt semeja ngn abg zul yg rajin introduce seme sanak sedara...ngn pakcik2 dan makcik yg havoc..mmg tak boring lgsung rr walaupon dah lapo...kalo meja tak best...seminit rase terseksa mcm nak bunoh diri...

tu blom kira nak bersilat la..menari la...mmg lambat ar nak makan...grrr...
lepas tuh sat gi ade rr...tukang serve kasi tumpah makanan atas baju la hape la...itu semua membantutkan mood gembira...buffet jugak best...tp kna beratur...so tak best jugak...haish...

haip...!!

boom boom boom?

tapi tadi..seme ok...
teringat2 pakcik tuh td ckp...
dlm bahasa perak yg pekat dan likat...
" hambe rakyat dah lapor ni...lmbt beno deme ngidang makan nye.." time tuh tgh show silat kejadah hape ntah...
ye rr...rakyat la kami kirenye...raja seharikan mereka???
lepas tuh semeja gelak beso...tu blom kira dia kritik baju bebudak silat tuh lg...
"kalo btoi mike jawa...salah topi mike ni"
aku tgk muka budak tu mcm nk ckp...'pakcik, watdehell?'haha...

*kena jugak campur ngn sedara2 jauh nih...ghopenye ramai2 manusia2 berguna sedara2 aku ni...hmmm...*


esok wedding lagi di ipoh...jauh tuu...
- E N D -

Friday, December 24, 2010

my 2011's resolution

this gonna be long...i know its early to write resolution..
it's not really a resolution...
my resolution is to fulfill all my not yet accomplished 2010 resolution
its more to a planning...and reminder for myself...
i write it here so i won't left it anywhere else
so i can keep looking at my plan where ever theres an internet...

okay...let's plan...

financially...
- i will promise myself to save money every month...
- i did save some money every month...but.. i need to save more...
- i need to promise myself not to buy any gadget unless i really need it (this is a must!!)i hv to stop all my ridiculous hobbies that need me to spend money..
- i promise myself not to buy any book except if i really need it for study purpose...(i think i have more than enough - owh..not including my wishlist ok!! i'll buy harry potter set n eclipse once i think its time for me to buy) i am a crazy buyer when it comes to books
- i promise myself to buy only thing that is needed...erm...(this can be real though)..
conclusion - spend wisely


personally in general
- always be smart in anything i do...anything as in anything...
- be less careless
- be more positive
- get organized
- study more, learn more, excel more...(yeah..!!)
- no more regret, sorrow, grief, anguish, woe, heartache, heartbreak and bla bla bla bla
- i'll stop dwelling about the past
- be happy, be healthy
- be less grumpy
- believe what i believe..not what others believe
- love myself more
- SOCIALISE MORE. this one is tricky. when i have no friends, i complain. when i start to make friends, i complain.
- groom more..??(i have to,sometime i look like aa bad as beggar)
- communicate more and discuss more things with my family...
- be more productive and stop lazing around
- appreciate everyone around me and treat others nicely (yes i know who am i..)
- remember HIM more and be more GRATEFUL 


hmmm...what else??there's a lot in my mind actually...my all of these stuff written is a-must-do things...


owh one more...i'll try to sleep and wake up on time...


after all, i am just like anyone else...i just want to be a better person....


it's a new year, and new hope



i plan my schedule according to lunar calendar because it will be much easier with the daily routine 


- E N D -

Thursday, December 23, 2010

when i don't know what is this feeling

maybe its a PMS sign...let's hope...
susah jadi pompuan ni kekadang...haish...
- E N D -

secret? in real life? seriously?

what is secret?
briefly - some thing,topic,stories etc that shouldn't be shared
so.. if you have a secret...
do make your secret, secret...
don't ever give clue or make others wondering...because then its not called secret anymore...
that's called story that you should hide or can I say,
'story you want to hide'?
secret is something that remains unknown
not something that u already have clue about

so..moral of the story...don't bother to give any clue if you're not ready to share the 'story you shouldn't tell'

it would make someone like me feel like puking.

go away and please don't come to me again.

thank you!



- E N D -

Wednesday, December 22, 2010

jalan2 buang duit




pencarian cameraku mgkinkah berakhir d sini...??


tunggu!!!!!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Tuesday, December 21, 2010

di shopping mall itu

al kesah nak cari gadget...dah merata pusing..sampai kat lowyatt...smpai kat kedai ni..

he seems more interested in getting my number than selling things
cun sgt ke aku hari nih?? shut up!!
aku yg sememang nye dah penat dan fed up nyaris-nyaris menampor saudara terbabit
ye..mungkin dia tahu dia ensem so bajet aku akan excited bila dia mtk nombor...
teeeetttttttt.....salah!!!
aku bad mood...kalo prince harry datang gatal2 geli2 mtk nombor pon boley kna lempang...



tapi setelah melihat riak muka aku yg mjadi lebih horror dr biasa...dan setelah aku pon perli2 soh dia mintak no tepon aku kat mak aku kalo bran..dia pon slow down....

terima kasih kerana memahami saudara...esok sy dtg bagi no phone saya...ahaks!!

dan di tempat shopping yang lain...
sebnarnye takmo tulis...tapi nak jugak sebab org kedai tuh sangat RUDE!!!

okey peraturan bekerja sebagai sales girl:
1-customer always right
2-customer always right
3-customer always right

kalo ko pi beli barang tpt laen pon u want they treat u nicely...right miss sales girl dearie??

lokasi : 'wanita pertama' metro kajang...( abeh la korg )
aku meneman mak aku yg sememamngnye suke beli baju kat kedai tuh tak kira la kat cawangan mane pon...masuk2 dua org wanita sejati dan seorg 'wanita' kurg sejati sedang mengutuk customer yg mungkin baru blah....

DENGAN KUATNYA!!
ibarat ade mic kat celah gigi gitu!!!
kutukan seperti...
dah la gemuk!!tak sedar diri nak beli baju...nak try try.... bla..bla..bla...
lagi?
ko igt ko customer ko bagus sgt??
dah ko tuh mmg takkan ade size...nak keco2...
mak bapak pon same je...(kutuk mak bapak org ok!!)
macam la duit ko beli2 tuh semua...bukan byk mane sgt pon beli baju...
dan byk lagi...

ape yg dpt sy ramalkan di sini...ade seorg wanita yg agak berisi dtg ke situ dan maybe la byk songeh sket....
fine....aku pon bengang kalo gitu...

TAPI!!!

bukan kutuk customer lain depan customer lain...time mak aku dok try2 baju tuh aku dah rase nak cepat2 berambus akibat sakit ati dgr dorg mengutuk...dlm hati ade gak terdetik...lepas kitorg keluar ni ape plak dorg nak kutuk...
yg aku tahu...aku pasti la jadi bahan kutukan sebab tanpa disedari aku telah mengusha slack salah seorg sales girl terbabit....

aku cakap kat mak aku..'cepat sikit...tak larat nak dgr dah dorg mengutuk...'mgkin kuat la jugak kot suara aku...sbb salesgirl yg ikut kitorg tuh terdiam kejap...imagine tgh ikut customer cari baju..boleh mengumpat...ngn kwn yg dok jauh kat kaunter tuh...
agak-agak rr nak ngumpat...tunggu kedai kosong boley??aku perasan seme customer len masuk, seme kuar maybe sbb rimas...mak aku je bertahan sbb concentrate tgk baju agaknye...
mak aku ade gak tanya...dorg ngata mak ke??
aku pandang salesgirl yg ikut tu...'kalo dorg ngumpat mak depan na..ade la yg makan penampor and compem kedai ni masuk paper or mmg akan ku pastikan TUTUP...'

i garang ok!

oke..emo...
sape yg baca ni...jangan pegi beli baju kat situ..salesgirl dia suka ngutuk customer...macam2 lagi dia kutuk pasal org tuh...tak gamak aku nak nulesnye...


- E N D -

Monday, December 20, 2010

when YES is NO





asal hujung tahun je, YES...asal YES je ujung tahun...adei....






ye...tahun ni agak terkesan sket ngn year end sales ni...seblom2 ni mungkin aku lagi byk igt DESIGN dr kedai2 di luar sana...dulu2 sepanjang tahun pon sale je kalo aku rase mahu membeli belah....

tahun ni??

tak la terkesan mana pon...cuma nye tahun ni byk sket mende nak kna beli for preparation next year...so YES  tahun ni mmg YES  r kan??

YES ni kira mcm tanda2 ujung tahun and the beginning of a new year in Malaysia...
its starts on november gitu and sampai early january gitu tak silap aku..tiap2 tahun pon gitu...
spt jugak manusia2 lain yg tak brape give a damn pasal bila sale bila tak sale ni...aku mmg tak pernah peduli sgt la psl YES ...yg aku tahu aku salu pi cari kedai yg mmg murah dah...or kalo time tgh merayap2 tu ade tgh buat special promotion...mmg x segan silu la membeli. (kalo poket tgh gemuk la...)and yes...aku salu bernasib baik bab2 nak terkena special promotion ni...and bab2 terlalu kat mane warehouse sale la ape la....

and aku mmg salu tunggu ujung tahun bila nak beli gadjet...sbb?? christmast promo + new year promo...
best weh...

YES YES la jugak...yg pasti duit aku?

NO!!!

ape yg nak di YES kan??

**bolehla kasi 'yes' sama itu barang...ahak..*





- E N D -

Sunday, December 19, 2010

mereka seketul cake..

amcam?ade bran??
sian kat dan....

ok...ready to be cannibal?

once again...u want to be d next cannibal??

selera ke??

erkk...

tak comel!!

so ?? ade selera mahu makan ini cake??
aku? sah la tak... ikan pon aku pilih2...ikan yg berbentuk ikan je ok aku makan...
alaaaa...mcm yg kite blaja kat tadika dulu...yg bentuk lebih kurg yg kat bwh ni...

and definitely bukan macam yg dua lg kat bawah ni dan adek badek ngn dia.....kat tadika cikgu I tak ajar lukis ikan camni....bwahahahha.....





- E N D -

Saturday, December 18, 2010

don't judge a book by it's title

gamba kurg best..camera phone je pon...

COMEL je kan tajuk dia?
hakikatnye?
aku pon x sure lg...yg pasti 1st quarter aku rase mcm cite antu...TAK COMEL OK!!
and I hv to stop reading sbb rase meremang yg amat sgt....
nak nak baca mlm2 ni...'tooth fairy' tu dtg lawat budak tu mlm2 la plak..kat bilik tido dia...oh no...!!bila mlm je...dia je nmpk 'tooth fairy' tu....org len seme dah tido...(mcm keadaan aku skrg je....seme org dah tido...dgr bunyi hanjeng dok nyalak2 kat luar je)

oke...takmo cite lebeh dah...

mak takut nookk...

ye, aku men amik je buku ni sbb rushing berebut time big bad wolf ari tu, baca sinopsis mcm kisah kanak2 yg nakal yg memerlukan guidance from fairy...
ghopenye....

BUKAN CITE KANAK2 NAKAL....

skali salah baca synopsis daaa...

so..aku yg semulajadi penakut automatically tutup buku...

pengajaran utk diri sendiri pada jam ini - kunang, lenkali before nk start baca buku, baca btol2 synopsis...dont judge a book by it's title and jgn happy sgt tgk cover buku warna warni...ni dah kali kedua terbukak cite antu...buku horror zaman skrg guna warna2 ceria utk cover...

haish...

*aku patut baca buku doraemon je...compem tadak antu2 ni...*

- E.N.D -
Published with Blogger-droid v1.6.5

Friday, December 17, 2010

kenali diri, kenali segala

ok...i've watched this at fb actually and i found it so...NOT RIGHT!!!
i know there'll be certain people who will be damn mad at me because of this entry...(u know who you are) but pls..u cant really blame others for being unfair towards you....what you did is not okay and wrong...

i have lots of gay friends and some of em are even my close friend...i hv some gay friend who get married(men-men) and then adopted few kids and become happy family...yes and im happy to see them happy..

BUT..

i kept reminding em that what they did is not right and its a sin...no matter who you are...whether ur a Muslim, Christian, Hindu, or etc...it still a sin...

no offence my friends...ur still my friend and i never hate you...i just wish n pray that you'll change one day...dont get me wrong...i write this because i care...not everyone can accept you just the way you are...and the fact that now all of you want to stand up for ur right publicly is just....NOT RIGHT...!!

i know u know what you did is wrong....so..plz...stop fighting for it...u'll make more enemies than friends....what is wrong will forever remains wrong....and it cant never be OKAY!!

especially not in MALAYSIA...im sorry...


for more true Malaysian story
love, acceptance, and compassion...   





- E N D -

Thursday, December 16, 2010

clarks clearance sale

smalam punya kisah....ni pukul 945...org beratur dah brjela2 +berderet2 panjangnye....esok last...idak le murah beno...tp kalo nk cmpare ngn rege asal...mmg byk gak la bezanye... manusia....??ramai jgn ckp rr...esok last...pi pi perabih duet...!! huhu....kat corus hotel ye anak2....
Published with Blogger-droid v1.6.5

Monday, December 6, 2010

why i watched it?

owh..ini bukan movie baru...just wanted to share with those yg blom tgk lagi...btol2 lepas habes nonton ni...
tak susah pon nak kasik aku lekat tgk satu2 crite...
aku selaku orang yg suka tekan butang fast forward boley layan crite ini..
kenapa??
sountrack dia boley bla...(bagi aku la)
cerita ni takde moral of the story ke hape ke...hanya utk tontonan suka2 shaja...
crite sgt ringan...scott pilgrim nak ke ramona flower yg agak cool wataknye...
selebihnya kerana michael cera agak cool + cute ..ahaks...
*tak semua pon lagu dia best beno..tp ade certain tuh very catchy..skali dgr trus boleh sing along...yeah...



so basically knape satu2 cerita tuh laku?
1. sebab byk propa + promo
2. sebab hero kacak heroin cun
3. effect dia sgt real, segala bangunan pelik2 bagai, ombak besar, gunung berapi seme look so real
4. bajet besor - so seme org curious nak pi tgk

and kenapa lak aku menonton
1. hero yg menarik...tidak semestinya kacak lg gagah perkasa...kalau watak loser tp mcm best layan kan je...
2. ada kakak angkat aku berlakon...sape knal aku tahu sape kakak angkat aku..hahah...
3. soundtrack mantap
4. jln cerita x meleret
5. bila aku rase cerita itu cool
6. bukan lawak bodoh(cerita lawak ialah cerita paling kurang aku tgk sbb it end up aku tensen ngn lwk2 yg tak bekualiti)
7. cerita kanak2..(ahaks)salunya penuh warna warni, lagu riang ria, dan byk moralnye

yg pasti habit aku bila tgk movie selain di panggung wayang..nak2 remote aku yg pgg or laptop tuh aku yg py..tanpa mempedulikan org sekeliling..kalo aku rase aku nak fast forward...mmg takdenye nak pandang kiri kanan lg dah...

ye..hobi saya ialah menekan butang fast forward ketika menonton mahupun mendengar...hahahahha.... 
- E N D -

reminiscing

muda sangat ke aku?
ok jgn sibuk nak tolong jawab...

kemas2 bilik...jumpe majalah sekolah...
belek2 fb...nmpak gambar2 lame...
i m missing EVERYONE i can recall

sape tak tules surat dulu???


my friends when in was in kindergarten...i miss the moment d teachers gave us those ABC's shapes biscuit for late breakfast

my friends when i was in batu road girls school...

my friends when i was in puteri pandan...

my friends when i was in SAB...

my friends when i was in SMAPK

my friends when i was in jalan bukit

my friends when i was in JUNTECH

my friends when i was in TIKL

my friends when i was in KLIUC

my friends when i was in UITM

my friends when i worked at fizz associates...

i miss the classroom, the teacher, the canteen, the seniors, the juniors, the gossip, the scandal, the nicknames, the library, the lab, bilik kaunseling, the road i crossed, the courts we use to play galah panjang, pokok besar kat blakang bilik sukan, tunas puteri, badminton team, recorder alto, band sekolah, volleyball yg smpai sudah aku x pandai2 main, budak yg panggil aku klcc sbb aku ngn dia je tinggi kat kelas tu(kalo lame sket musti kite kapel kan??haha..)menyorok dlm locker takmo pi prep, basketball team, fly time pak guard smayang jumaat, kantoi ngn warden sbb buat salah, basuh baju kat bilik basuh, anto dobi ari rabu ke khamis ntah tak igt dah, baca surat bawah meja(owh sgt tak matang ok!!)buat card kasi kawan2, angkat kete lecturer alih sbb bengang ngn lecturer,(seb bek dia x report polis igt ilang) lekat chewing gum kat kete lecturer, t-quare jd lightsaber, gadoh ngn senior smpai pecah2 tingkap(mlm tuh aku igt kite mgkin akan mati dah..ngeri beb...time kasih dak2 dorm seblah sbb tlg masuk campur)kembang semankuk, 5B, 6 bestari, 1 cekal, uranusian, awam 4, awam 2, foundation engine, archi student..bla bla bla.

byk sgt kot...kang jadi buku sejarah plak...



kalo korg baca ni...kalau la kan...

take note!! aku rindu korang...sob sob....

- E N D -

Friday, December 3, 2010

midnight craving

i m not pregnant...
i m a happy single lady...
but at this very moment...
i m suffering from a sudden extreme midnight craving

rasa macam nak cari sekarang juga...

but as usual, i'll completely forget about it tomorrow and maybe start craving again at night


MANE NAK CARI INI SEKARANG??
*pengsan*

- E N D -

Tuesday, November 30, 2010

zip puller's tale


cute kan?? ade hamba Allah bawak anak kat ofis tadi...
so..sementara budak kenit tuh interview aku macam2...(budak ni kuat membebel) aku pon terpandang kepala zip beg dia...
owh...SUNGGUH COMEL!!

aku tak sure time aku kecik2 dulu ade ke tak zip gini...tapi..yg pastinye, i didnt have the chance to own this kind of bag la...

yang kat bawah ni contoh2 zip puller yg normal dan tak comel...aku merasa pakai yg gini je rr...sungguh pon skrg dah boley beli sendiri...kalo aku pakai beg yg ade zip puller mcm kat atas tu...pasti la ade yg ckp aku perasan cute...ahaks....



- E N D -

the past and the present - books WE READ books THEY READ

THE PAST





THE PRESENT




i believe most of you have read some of the series...either the sweet valley series or the rl stine series..the goosebump, fearstreet, and so many other series from rl stine... the famous five by enid blyton...i read both malay and english books...siri kenari..and so many other famous series from the past...i mean during 90's...

i always wonder what do they(the kids) have on their rack today?
from what i see..very little (kids)enjoy their  'kids life'...like main longkang, pasir, petik pokok umah jiran, main beskal smpai cedera parah, and etc....

they grew up too soon ??...maybe??
do they still read those kind of series? my cousin's daughters and sons who are still in their early primary school prefer eclipse, gossip girl, cheetal girl, and so many other teen's books rather than children's or pre-teen's books i must say...sometime, i just felt that they're too 'kids' to read those...

call me old school...yes im a bit conservative when it comes to children..

maybe because my english was so bad when i was young that i wont understand if i read grew up stuff?
(my english is still bad, thats why i blog in english...so i can improve at least)
but as far as i can recall...i bought sweet valley series according to how old i am...except the SVU...i bought and read most of em during highschool....

i badly want to know what todays's children read...especially the children in primary school...
what do they read actually?

I still enjoy reading kids stuff until today...i still buy enid blyton whenever i get the chance...but i cant stand fairy tales princess story..maybe because i used to read it everyday for my nieces and i just cant take it anymore...hahaha...


*sgt rindu nak baca komik doraemon and buku mickey yg kuar tiap2 bulan tu!!

- E N D -

Monday, November 29, 2010

i temporarily love mondays



temporarily...

I M OFFICIALLY UNEMPLOYED!!!
yes im hapy with it...
if before this i always wish monday will never be on d calendar...now i m happy to see monday on everywhere....

and i believe this 'i love monday' is also temporary....
because i still have lots to do...to go to bapak's office to help him on something, to learn all the softwares as much as i could....to prepare all the things before i go..to take care mak...and d fact that i m now the unofficial 'butler, maid, driver..etc' already made me so restless...

so people...!!
lets love monday....yeeehaaa!!!
to ska...may you have an enjoyable last moment at your office....
and pls come join my unofficial unemployed club after this for a while....but plz...make sure..its only for a while...
we all need to go work after all...
or else we'll get killed...by you know who...huhuhu...
- E N D -

Sunday, November 28, 2010

testing testing

wajah2 kesayangan hamba...
those papers in d box are definly not a rubbish nor my design stuff ..but all the 'sweet memory' i collected since i was 5 yrs old...
ur loveletters might be in there too!! ahaks....
Published with Blogger-droid v1.6.5